Infralia Infrarood Radiant Heater

De slimline infrarood radiant heaters hebben een slank en stijlvol design, en zijn zeer efficiênt voor een snelle en aangename warmte.

De radiant heaters zijn een perfecte en innovatieve oplossing voor een economische, snelle en aangename verwarming voor uw woonkamer, bureel, keuken, badkamer enz, maar ook voor uw pool house, veranda of overdekt terras. Ook voor commerciële ruimtes.

De temperatuur van de Slimline en Flatscreen Radiant Heaters kan worden geregeld met de afstandsbediening.

Infrarood verwarming is een goede en economische oplossing, zowel voor hoofd- als bijverwarming, en is een zéér voordelig alternatief ter vervanging van een verouderde en/of dure elektrische convectie verwarming zoals bvb accumulatieverwarming of alle andere convectoren, of als nieuwe installatie. (en zeker in combinatie met zonnepanelen)

Verwarming via infraroodstralen bestaat al sinds het ontstaan van de aarde. Onze grootste infraroodverwarming is natuurlijk de zon die via haar straling zelfs een ijskoude winterdag lekker warm kan doen aanvoelen. Warm of koud hebben hangt niet altijd af van de temperatuur van de lucht in de omgeving. Skiërs en snowboarders hebben het niet koud zolang de zon op hen schijnt.

Via ditzelfde principe werkt een infraroodverwarming ook voor uw huis. Onze infraroodpanelen zullen dankzij hun straling alle objecten in de ruimte verwarmen op dezelfde wijze als de zon dit zou doen. Als infraroodstralen een oppervlak raken dan staan die een bepaalde warmte af aan dat oppervlak ongeacht de temperatuur van de omgeving. De meeste objecten absorberen immers deze infrarood warmte en geven ze langzaam terug af. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor de mensen.

Een nieuw design, een aangenaam warmte comfort!

Op March 30, 2018