sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
 • Antwerpseweg 17
  2440 Geel
 • +3214578010
 • Website

ECS - PCB Solutions BV

Wat is ECS – PCB Solutions?

ECS – PCB Solutions is een elektronica bedrijf dat ontwerpen, assemblages en herstel van PCB`s verricht. Ons bedrijf is in november 2019 ontstaan toen wij het bedrijf E.C.S BVBA overnamen. Bij de overname kwam heel veel spanning kijken. Zelfs in deze drukke en spannende tijd kunnen wij altijd rekenen op ons sterke en deskundige team. De kernwaarden binnen ons bedrijf zijn: kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke service. Door ons op welke werkdag aan onze kernwaarden te houden, lukt het ons om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn. Wij vinden het erg belangrijk om goede relaties met onze klanten op te bouwen.

Waarvoor kun je bij ECS – PCB Solutions terecht?

Bij ECS – PCB Solutions kun je terecht voor alle PCB gerelateerde projecten. Je kunt bij ons terecht voor:

 • Ontwerpen van PCB`s
 • Bestukking van PCB`s
 • Montage van PCB`s
 • Assemblage van kabels
 • Herstellingen van PCB`s en sturingen

Onze doelgroep bestaat grotendeels uit KMO’s en grote ondernemingen. Wij kunnen deze bedrijven helpen met diverse problemen. Sommige van deze bedrijven zoeken vooral naar een betrouwbare PCB partner, terwijl anderen graag ontzorgd willen worden bij een specifiek project. Wij willen er altijd voor zorgen dat elk project zo goed mogelijk verloopt. Om deze reden controleren wij elk project nauw, voordat deze in de productie gaat. Ook verrichten wij een extra check, waarin wij bekijken of er nog mogelijke verbeterpunten zijn. Hierdoor kunnen we zorgen dat alle klanten tevreden zijn over onze diensten.

Waarom kiezen voor ECS – PCB Solutions?

Door ons sterke en loyale team kunnen wij altijd topkwaliteit leveren aan onze klanten. Wij stellen klantwensen altijd voorop en zorgen ervoor dat de klant altijd hetgeen krijgt dat hij verwacht. Met onze persoonlijke service denken wij altijd graag met je mee. Heb je een probleem met PCB en wil je graag hulp? Neem dan meteen contact met ons op of neem een kijkje op onze website. Hopelijk zien wij je snel.


Foto's van ECS - PCB Solutions BV


ECS - PCB Solutions BV in het kort

Doelgroep

 • Bedrijven

Online bestellen:

Nee

Online assortiment bekijken:

Nee