E.D.&A.


Franseweg 20 2920 Kalmthout
03 620 18 18 Klik om te bellen

Over E.D.&A.

State-of-the-art elektronica op maat: E.D.&A. ontwikkelt en assembleert custom-made elektronica voor machines en apparaten (seriematige toepassingen).

Hardware ontwikkeling

We ontwikkelen en produceren hardware op maat van onze klanten. Zo krijgen ze een stabiele, krachtige en betrouwbare besturing die volledig aan hun wensen en eisen voldoet.

Embedded software ontwikkeling

We ontwikkelen zelf ook de nodige low level- en/of applicatiesoftware om hun apparaten en machines aan te sturen. Zo sluiten de hardware en software naadloos bij elkaar aan voor een optimale werking van de elektronica in de machine of apparaat. Dankzij onze aanpak reduceren we de doorlooptijd van het besturingsproject.

Design for Excellence (DfX)

We ontwikkelen de meest gebruiksvriendelijke elektronica op de meest efficiënte manier. Hiervoor gebruiken we onze synergie-aanpak en houden we rekening met alle facetten van Design for Excellence (DfX). Dit omvat o.a. DfM (Design for Manufacturing), DfA (Design for Assembly) en DfT (Design for Test).

Keuringen hardware & software

Om te voldoen aan de Europese en niet-Europese regelgevingen, moet de hardware en in sommige gevallen ook de software van besturingen gekeurd worden. E.D.&A. bouwde op dit vlak heel wat expertise op. In samenspraak met u kunnen we deze keuringen mee begeleiden zodat uw producten voldoen aan nationale en internationale normeringen (vb. CE, UL, CSA, VDE, ATEX etc).

We beschikken over allerhande faciliteiten, van klimaatkast tot een geavanceerde EMC-ruimte. De unieke “full compliant 3m Semi Anechoic Room/Chamber (SAR of SAC)” stelt onze engineers in staat om volledig in-huis EMC metingen uit te voeren.

Foto's

Custom-made elektronische besturingen

E.D.&A. in het kort

Producten

Custom-made electronica voor machines en apparaten
Elektronische besturingen/controllers

Doelgroep

Bedrijven

Diensten

Ontwikkelen
Printplaat TH en SMD Bestukking

Onze locatie

Logo E.D.&A.

E.D.&A.

E.D.&A.


Franseweg 20 2920 Kalmthout
03 620 18 18 Klik om te bellen