PCB Solutions BV


Antwerpseweg 17 2440 Geel
+3214578010 Klik om te bellen

Over PCB Solutions BV

Wie is PCB Solutions?

PCB Solutions is een bestukkingsbedrijf. Je kan dus bij ons terecht met je vragen of projecten m.b.t. ontwerp, assemblage en herstel van PCB's. In november 2019 namen we het bedrijf E.C.S BVBA over, dat al sinds 1986 op de kaart staat.

Er staat een sterk en deskundig team voor je klaar om je met raad en daad bij te staan. De kernwaarden binnen ons bedrijf zijn: kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke service. Door elke dag opnieuw deze kernwaarden waar te maken, kunnen we onze klanten goed van dienst zijn.

Waarvoor kun je bij PCB Solutions terecht?

Bij PCB Solutions kun je terecht voor alle PCB gerelateerde projecten. Je kunt terecht voor:

  • Ontwerpen van PCB`s
  • Bestukking van PCB`s
  • Montage van PCB`s
  • Assemblage van kabels
  • Herstellingen van PCB`s en sturingen

Onze doelgroep bestaat grotendeels uit KMO’s en grote ondernemingen. Wij helpen deze bedrijven met diverse problemen. Velen zoeken een betrouwbare PCB partner, terwijl anderen enkel ontzorgd willen worden bij een specifiek project. Wij zorgen ervoor dat elk project vlot verloopt. Elk individueel product wordt onderworpen aan nauwe controles, zowel voor als na de productie.

Waarom kiezen voor PCB Solutions?

Ons team gaat enkel voor topkwaliteit. Als het niet strikt aan de eisen van de klant voldoet, vertrekt het product niet naar de klant. Klantwensen staan vanzelfsprekend altijd voorop en we zorgen ervoor dat de klant altijd hetgeen krijgt dat hij verwacht. Wij zijn tevens graag jouw sparringpartner als er een topidee is maar het niet helemaal helder komt of als blijkt dat de theorie in de praktijk niet helemaal mogelijk is. Contacteer ons voor een fijne kennismakingsbabbel en bij een lekkere koffie komen de beste ideeën!

Foto's

PCB Solutions BV in het kort

Doelgroep

Bedrijven

Diensten

Ontwikkelen
Printplaat TH en SMD Bestukking
Reparaties

Onze locatie

PCB Solutions BV


Antwerpseweg 17 2440 Geel
+3214578010 Klik om te bellen